torstai 6. marraskuuta 2014

hyväksytty.


Eilen tipahti postiluukusta kuori. Suunnittelutarveratkaisu on ehdoin hyväksytty. Ehtoina seuraavan lauseen sisältö: Rakentaminen on sopeutettava ympäröivään kylämiljööseen erityisellä huolella mm. rakennuksen massoittelun, arkkitehtuurin, materiaalivalintojen ja värityksen suhteen. Tämä siksi, että kyseessä on smr-alue (alueella sijaitsee maisemallisesti arvokas rakennus). Toivomme kovasti, että nämä lauseet eivät tarkoita sitä, että mikään muu ei saa rakennuslupaa kuin pieni punainen pirtti/torppa... En osaisi mitenkään kuvitella latoamme punaisena - en mitenkään.

Päätöksessä on 14 vuorokauden valitusaika. Olimme jo järjestelemässä rahojen siirtoa, kunnes välittäjä kehotti taas pistämään jarruja ja odottamaan valitusajan umpeutumista. On se vaan hyvä, että emme ostaneet tonttia yksityishenkilöltä. Ilman välittäjää olisimme jo projektin alkumetreillä kompastuneet monia kertoja.

Pankkiin on sovittu tapaaminen tontin maksua varten parin viikon päähän ja kolmen viikon päästä tavataan Kannustalo-edustajan kanssa. Tuolloin jatkamme suunnittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti