lauantai 25. helmikuuta 2017

tivu.

Eilen pienellä onnettomuudella oli onnellinen jälkiseuraamus nimeltään Tivu. Kyseessä on Foscarinin  pikkuruinen seinävalaisin nimeltään Tivu. Tivun etupinta on kiiltävä musta ja varsinainen valoa läpäisevä osa loistaa kohti seinää. Valaisin, jonka muodon lähtökohtana on käytetty vanhaa televisioruutua, iski minuun ihan ensivilkaisulla. Olin jo mielestäni kolunnut kaikki mahdolliset kohtuuhintaiset seinävalaisimet maailmasta, mutta tähän en ollut törmännyt ennen.


Ja miksi kirjoitin onnettomuudesta johtuu siitä, että eilen otin maalauksen alle aiemmin bloggaamani Airamin Arte-kuutiot, jotka tosiaan materiaaliltaan ovat herkkiä (kipsi & lasi). Kaksi kuutiota maalattuani avasin viimeisen laatikon, jonka sisällön surukseni totesin olevan murusina. Tämä ei kuitenkaan ensiharmituksen jälkeen tuntunut niin musertavalta. Nimittäin kaksi kuutioista sopii paikalleen olohuoneen seinään mitä mainioimmin. Sen sijaan kolmannen sijoittaminen keittiön viereen "käytävälle" osoittautui jo ensi kokeilulla täysin vääräksi. Kuution yllättävän suuri koko ja sijoituskorkeus eivät olisi mitenkään olleet omiaan. "Tähän tullaan vielä törmäämään", mietimme. Nyt tämä ongelma sai ratkaisun kuin itsestään. Ja pelastaja nimeltään Tivu lähti tilaukseen Saksasta.

Alapinnan lasi ei suinkaan ole keltainen vaan suojattu maalarinteipillä.
Sisäseinien maalaus alkaa olla loppusuoralla. Tikkurilan värikartan sävy Jasmiini vaikuttaa passelilta värivalinnalta. Remontti-Ässä ei ole ehkä helpoin maali maalata, mutta sen tulevat ominaisuudet vaikuttavat lupaavilta. Kuraiset koirat hierovat itseään kuitenkin pitkin seiniä. Ihanaa, että seinät on läpi koko talon pestävissä puhtaiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti