perjantai 18. marraskuuta 2016

sisäseiniä.Raksalla tapahtuu  välillä niin lyhyessä ajassa niin paljon, ettei pysy pää perässä. Tällä hetkellä tilanne on se, että sisäseinät alkaa olla levytetty ja vähitellen kattokin.


Tuntuu, että moni asia on tökkinytkin (tiedän ettemme ole ainoita)... Monet seikat johtuvat siitä, että emme ole aiemmin moisessa prosessissa olleet. Kaikki asiat uutta... Jii yrittää parhaansa mukaan johtaa projektia ja valvoa työmaata, – aina iltaisin, kun omilta töiltään ehtii. Sitä ehkä kuvitteli vastaavan mestarin roolinkin olevan ihan toinen. Pikkuvessaan muotoutui radonin poisto ja viemärintuuletusputki suoraan pytyn paikan eteen. Ne siinä koteloineen tekevät kyllä pöntöllä käynnistä melkoisen ahtaan... lvi-suunnittelijalta, kun kyselimme tätä, hän lupasi palata asiaan. No, eipä ole kuulunut.

Kaksi urpoa täällä kuvittelivat, että käyttöullakko tarkoittaa sellaista tilaa, jossa on talvellakin edes muutama aste lämmintä... Nyt vasta tajusimme, että se on kylmän peltikaton alla oleva ulkotila... Miten ihmeessä käyttöullakon luukku eristetään?

Muutamia valintojakin olemme saaneet aikaiseksi:

Saunaan valittiin Helon Kokoro -lauteet sekä todennäköisesti Helon Himalaya -kiuas.

kuva: helosauna.com

Keittiön liesituuletin on valittu ja vinosta katosta huolimatta päädyimme Falmecin Polar Whiteen. Vielä on kesken ajatus siitä, miten se kattoon kiinnittyy...
kuva: en.falmec.com
Kylppärin laatat taitavat olla minulle ikuisuusongelma, niiden osalta prosessi jatkuu. Kattospotteja on tilailtu läjäpäin. Palaan niihin toisella kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti