sunnuntai 2. lokakuuta 2016

sisätöihin.

Paljon on taas ehtinyt tapahtua. Nytkin tulee vain pikainen kuvapäivitys.
Ladon luukut on kiinnitetty maalaamattomina, jotta eivät saa talven aikana pakkauksessaan iskuja. Kun taas maalauskelit ensi vuonna alkavat, otetaan ovet yksitellen alas ja maalataan molemmilta puolilta. Sävy on jo valittu, siitä tulee muutaman asteen talon seinäväriä vaaleampi. Terassien koolaukset on tehty.
Etupihan ulko-oven paikalle asennettiin väliaikainen ovi ja munalukko. Takapihan puolella on jo oikeat ovet paikallaan.
Betonilattia on hiottu ja työskentely sisäkaton kanssa on alkanut. 

Käyttöullakon luukku. Jännitämme, että mahtuvatko valitut portaat lopulta aukeamaan. Se jää nähtäväksi.4 kommenttia:

 1. Vau, miten edistynyt! Näyttää niin hyvältä! Mihin seuraavaksi tartutaan?

  VastaaPoista
 2. Takka pitäisi kantaa olohuoneeseen 😬

  VastaaPoista
 3. Selailin ja ihailin teidän kuvia Ladostanne. Upea värisävy teidän Ladossa! Voiko kysyä, mikä sävy se on? Meillä alkamassa Lato projekti ihan lähiaikoina�� Millaisia kokemuksia teillä ulkomaaleista/ mitä välttää ja varoa? Ladon puuverhoilu on niin hieno että sitä ei haluaisi millään typerällä maali valinnalla "pilata" ....

  VastaaPoista
 4. Kiva, että löysit tänne! :) Lainaus "Ulkomaalaus" -bloggauksesta: "Lopulta päädyimme Teknoksen kahteen sävyyn: T1371 (NCS S 7500-N) ladon luukkuihin ja T1372 (NCS S 8000-N) kaikkialle muualle ulkoseiniin. Kannustalon pohjamaali on vesiliukoinen ja siksi meidän tuli myös valita vesiliukoinen maali. Halusimme matan lopputuloksen ja päädyimme Teknoksen Nordica Matt -maaliin." Olemme olleet valintoihin ihan tyytyväisiä. Maalia oli helppo maalata ja se oli helposti peittävää. Tsemppiä teille projektiin!

  VastaaPoista