sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

hulluja.

Tämän kevään Stokkan Hullut päivät palvelivat meidän ostoslistaamme kivasti. Makuuhuoneeseen olin jo iät ja ajat sitten suunnitellut Norman Copenhagenin Amp-riippuvalaisimet yöpöytien yläpuolelle. Kaunis valaisin, jossa yhdistyy hauskasti marmori ja lasi. Olin alunperin tosin ajatellut, että toiselle tulisi joko erivärinen tai erikokoinen amp, mutta koska hullareilla oli ainoastaan tarjolla tämä yksi malli, teki se päätöksen puolestani - molemmille samanlainen.

Keittiön saarekkeeseen baarijakkaroille suunniteltuun aukkoon oli pitkälle selvää, että haluan siihen valkoiset Artekin k65 tuolit. Nyt kuitenkin viimeisen puolen vuoden aikana erilaiset mallit Hayn baarijakkaroista tulivat mieleeni kisailemaan. Kuitenkin tulin lopulta siihen päätöksen, että yritetään edes joiltain osin olla eriävä... Tuntuu, että instan feediä tarkastellessa, joka keittiössä on Hayn jonkinmalliset baarijakkarat. Siispä kääntyminen klassikon puoleen tuntui kivalta. Ja mikä onni, että se sattui hullareissa mukana olemaan.

Menetettyämme edellisen Vepsäläiseltä hankitun säkkituolimme koiranpentujen kynsiin ja pissiin, olemme haaveilleet seuraavasta. Harmittaa, sillä edellistä tuoliamme ei ole enää saatavilla. Se oli malliltaan ideaali - siinä pystyi oikein istumaan, ei vaan rötköttämään. Koiralaumasta johtuen olen tarkastellut näitä vähän kestävämpiä ja ulos tarkoitettuja säkkituoleja. En tiedä kuinka monesti olen Fatboyn laittanut nettikaupan ostoskoriin ja sitten se on taas syystä tai toisesta jäänyt. Nyt ei jäänyt. Ja oli onni, että mallina oli juuri tämä buggle-up - tässä nimittäin istuma-asento on myös melko passeli!

Ainoa ennalta suunnittelematon hankinta oli Artekin A330S. Se tulee sijoittumaan työhuoneeseen, koko talon läpi vievän "käytävän" päähän ikkunan eteen. Tuohon alle olen sijoittamassa ikkunoiden läheisyyteen pisteen, jossa turkinhuoltoa vaativat koirani trimmaan. Tarvitaan rutkasti sekä keinovaloa että luonnonvaloa.

Ja kaikki hankinnat tein nettikaupasta. Ei puhettakaan, että lähtisin sinne säntäilemään. Ihanaa, että nykyään heidän serverikin kestää. Muistan joinain aiempina vuosina yrittäneeni ja koko homma kaatui ruuhkaan ja nettikaupan tuotteet menivät loppuun samantien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti