tiistai 6. joulukuuta 2016

laattapäätöksiä.

Oliskohan ne laattavalinnat nyt sitten hillittömän veivauksen jälkeen tehty. Emme kuulemma ole edes pahimmasta päästä vielä (tai en tiedä kuuluuko laattamyyjän vaan sanoa niin?). Se helpotusta ja vapautumista henkivä huokaus, jonka hän päästi - samalla kuin hieman lysähtäen kasaan - sillä hetkellä, kun totesin kylppärin seinälaatasta: " Se se on." Vaikka tämä taisi olla sarjassaan kolmas 'se-se-on', hän kuuli äänensävystäni, että nyt on oikeasti tosi kyseessä.

Kylppärin seiniin on siis tulossa italialaisen Cotto Tuscanian laatat sarjasta "New tradition" kooltaan 61,5 cm x 61,5 cm. Kuten aiemmin kirjoitin, minulta meni tovi tajuta, että Grey Soul -sarjan vaihtoehtomme seiniin oli liian vaalea ja siksi tuntui väärälle. Valintamme kohdistuukin New Tradition -sarjan vaihtoehtoon 'Dark'. Aiemmin postaamani Nero oli auttamattomasti liian tumma. Uskomatonta, että laattamyyjämme pääsi näin hyvin pääni sisään ja löysi oikean tummuusasteen.
Kylppärin lattiaan tulee jo aiemmin päättämämme Grey Soul -sarjan light, samaa kokoa kuin seinälaatatkin.
Tässä valitun seinälaatan takana näkyy Nero, joka siis hylättiin.

Tämä kymppikymppi mukailee lattialaatan sävyjä. Tätä sijoitetaan ainakin teknisen tilan lattiaan ja ehkä saunan lauteiden alle.
Sauma-aineeksi valikoitui Litokolin Starlike  ja sieltä valitsimme esim. seinälle antrasiitin värisen vaihtoehdon. Mukaan sekoitetaan hieman Galaxy -metallinhohtoa, jottei aineen vaikutelma olisi liian tumma. Kulmalista -vaihtoehdoista löytyi myös antrasiitin värinen vaihtoehto. Jei!


Kaikki laattamme ovat rektifioituja ja haluamme saumojen olevan mahdollisimman huomaamattomia ja kapeita. Tämä kuulemma mahdollistuu kätevästi Genesiksen levellointi systeemillä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti