sunnuntai 15. tammikuuta 2017

pikkuvessa.

Eteisen pikkuvessakin alkaa vähitellen hahmottua. Seinille ei tule aiemmin suunniteltua laattaa vaan mikrosementtiä. Kävimme tänään tutkailemassa näitä ja näiden värikarttaa ja totesimme päätyvämme valkoisen ja vaalean harmaan tietämille. Pikkuvessa tulee olemaan ilmeeltään valoisa ja lähes kokonaan valkoinen. Lattialla jatkuu sama laatta, kuin muuallakin talossa. Hanaksi valikoitui lopulta Hansgrohen Puravida 200 hana, joka on sarjansa keskimmäinen korkeutensa suhteen. Tilasin hanan taas Saksasta. K-Raudassa kävimme taas tänään vielä hanaa hiplaamassa ja siinä on hyvä napakka tuntu.

Ja altaaksi päädyin hillittömän jahkauksen jälkeen tilaamaan Svedbergsin Porla -altaan, josta olemme haaveilleet. Yritin Porlaa metsästää halvemmalla länsinaapuristakin, mutta sieltä ei yksikään liike suostunut toimittamaan Suomeen. Niin taivuin sitten tilaamaan altaan Suomesta.


Pikkuvessassa on niin moni asia mennyt niin päin männikköä, että siihen saa nyt hiukan panostaa. Pytyn eteen ilmestyi nyt jo koteloitu radon poistoputki ja viemärin tuuletusputki, vai mitkä lie olivatkaan. Tuntuu, että pytylle ei kovin iso ihminen edes mahdu, kun tämä koteloitu pylväs on edessä.  Katon alaslasku unohtui ja timpurit olivat kattolevyyn laittaneet vielä liian isot reiät, joten tilatut valaisimet eivät sopineetkaan. ...Eli yritetään näillä nyt saada pikkuvessa uuteen nousuun. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti